F1 : Horner visszaszólt Alonsónak



Nem hagyta szó nélkül Christian Horner csapatfőnök, hogy Fernando Alonso a héten rossz vesztesnek nevezte a Red Bullt a gárda gumikkal kapcsolatos kiborulásai miatt. A spanyol egész pontosan azt mondta, hogy "amikor valaki évekig könnyedén nyer, akkor elfelejti, hogyan kell veszíteni", amit nem lehet másképp értelmezni, mint hogy egyszerű rinyálásnak tartja a Red Bull gumikat bíráló megnyilvánulásait.

Horner szerint a Red Bull nem rossz vesztes, és Alonsónak is lenne mit tanulnia arról, hogyan kell veszíteni. "Nem hiszem, hogy rossz vesztesek lennénk, a sportban egyszer fent, egyszer lent, ez törvényszerű" - mondta Horner. "Vereség esetén keményebben kell dolgozni, és nem pedig a sárga zászlókra panaszkodni."

A sárga zászlókkal Horner a tavalyi szezonzáróra utalt, amelyen Sebastian Vettel a mezőny legvégéről felzárkózva hozta be vb-címet érő pozícióba autóját. A verseny után a Ferrari célzott rá, hogy Vettel egyik előzése sárga zászló alatt történt, de később kiderült, hogy nem történt szabálytalanság.

 

Forrás : www.vezess.hu

Szerző : Szántó Péter

http://www.vezess.hu/forma1/f1_horner_visszaszolt_alonsonak/44161/

Keresés